Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Axionclip

Axionclips bedrukken met logo

De axionclip is een duurzaam relatiegeschenk dat nog lange tijd gebruikt zal worden. Het zorgt voor een professionele en luxe uitstraling waar uw bedrijf mee geassocieerd zal worden. Om de clip nog meer nut te geven kunt u hem laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Onze bedrukte paperclip is leverbaar in 11 standaard vormen van rond tot vierkant. Vindt u deze elf vormen niet bij uw bedrijf passen? Neem dan contact op met onze medewerkers en laat uw wensen horen. Onze specialisten zullen er alles aan doen om voor u een perfecte bedrukte paperclip te vinden! Of u nu grote aantallen of kleine aantallen besteld, bedrukt of onbedrukt; wij zullen u altijd een scherpe prijs bieden. 

Axionclip als goedkoop promotiemiddel

Relatiegeschenken die nuttig zijn, zijn vaak ook effectief als promotiemiddelen. Doordat de axionclip gemakkelijk en goedkoop kan worden voorzien met een logo, is het een populaire give-away op beurzen en evenementen. Met de bedrukte axionclips wordt uw bedrijf extra gepromoot! De axionclips zullen niet alleen intern gebruikt worden maar ook buiten kantoor. Zo kunt u met een smal budget een breed publiek bereiken! Wanneer uzelf of een van uw medewerkers de bedrukte clip verstuurd, zien de ontvangers gelijk van wie hij afkomt. Zodoende komen uw bedrijfsgegevens, zoals uw logo en slogan, onder veel ogen wat natuurlijk erg gunstig is voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. 

Bedrukte axionclip

De axionclip heeft een unieke look waardoor het een echte eye-catcher is. Wanneer u de bedrukte axionclips uitdeelt binnen uw bedrijf, wordt al snel uw logo naar buiten gebracht. Daarnaast zorgt de papierclip voor orde en maakt het uw papierwerk compleet. Wij leveren onbedrukte producten kosteloos binnen 2 werkdagen op de door u gekozen locatie. Weet u niet zeker of u de paperclips wilt bedrukken of bent u nog niet zeker over hoe de bedrukking eruit moet komen te zien? Laat dan gratis en vrijblijvend door ons een digitaal voorbeeld maken. Zo ziet u het product al voordat hij is gemaakt. Pas nadat u het digitaal voorstel heeft goedgekeurd, gaan wij daadwerkelijk aan de slag met de bedrukte paperclips. 

Bel mij terug!
Advies nodig?