Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Lees hier het laatste nieuws

Paperclips met eigen PMS

Bent u op zoek naar promotionele paperclips met eigen PMS die full colour met uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking kunnen worden bedrukt? Deze logo paperclips worden goedkoop uit voorraad geleverd, dit betekent dat deze bedrukte paperclips in eigen kleuren snel geleverd worden. Goedkope paperclips in de vorm van uw logo met full colour print maken deel uit van ons aantrekkelijke assortiment. In onze online webshop vindt u veel modellen paperclips inclusief PMS opdruk.

Ik zoek paperclips met gravure

Op zoek naar paperclips met gravure? Dan helpen wij u graag! De goedkope paperclips met gravure zijn een prima promotieartikel wat vooral op kantoor een groot succes zal zijn. De paperclips met opdruk zijn erg handig in gebruik. Nooit meer last van losse documenten maar altijd alles geordend door de paperclips met logo. Omdat de paperclips ook bedrukt worden, waarbij u zelf de regisseur bent, is de paperclip met bedrukking een zeer geschikt reclamemiddel.

Promo Paperclips

Op zoek naar een online webshop voor een bedrukte promoclip? Paperclipwereld levert voor een scherpe prijs bedrukte paperclips met logo. Hierbij wordt uw bedrijfsnaam goedkoop op de documentclip gedrukt. Uw logo of bedrijfsnaam op de paperclips drukken is goedkoop, ook bij extra kleine of extra grote oplage. Op onze website voor kantoorartikelen paperclips vindt u vele soorten paperclips in verschillende prijscategorieën. De bedrijfsnaam op een documentclip gedrukt, wie wil dat nou niet?

Goedkope paperclips met logo

Goedkope paperclips met logo vindt u bij paperclipwereld.be. In onze webshop vindt u een groot aanbod aan verschillende soorten paperclips. Goedkope paperclips met bedrukking zijn een leuke aanvulling voor op uw kantoor. Wanneer u een paperclip met logo gebruikt om documenten bij elkaar te houden, ziet dat er professioneler uit dan dat u een standaard paperclip gebruikt. Dit komt goed van pas wanneer u bijvoorbeeld klanten op bezoek heeft.


Categorieën
Wat zeggen onze klanten?
8.7
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten


Bel mij terug!
Advies nodig?