Gepersonaliseerde paperclips met bedrijfsnaam

Bent u op zoek naar paperclips met logo? Dan kunt u bij paperclipwereld uw ogen uitkijken. Wij hebben bedrukte paperclips in allerlei soorten en maten. De paperclips met bedrukking of zoals sommige liever zeggen clips met bedrukking zijn een goede manier om uw bedrijf net een beetje professioneler te laten overkomen. Kijk hiervoor eens naar uzelf. Wat zou u professioneler vinden; als documenten bij elkaar zijn geniet of met een standaard paperclip bij elkaar worden gehouden? Of kiest u dan toch voor een uitgebreide clip met opdruk? Wij van paperclipwereld.nl kiezen dan altijd voor de uitgebreide clip met slogan. Hierdoor ziet u altijd uw bedrijfslogo op uw documenten. Zelfs zonder dat u deze op de documenten print.

De paperclips met opdruk zijn natuurlijk een leuke aanwinst voor op het kantoor. Zoals we net al zeiden staat er erg professioneel, daarnaast zijn de paperclips met print natuurlijk ook leuk om weg te geven. Moet u documenten opsturen? Dan kunt u hier gerust een mooie clip met print bijdoen. Dan heeft uw klant iets om de documenten bij elkaar te houden en meteen een aandenken aan uw bedrijf. U kunt de clips met bedrijfsnaam ook gebruiken om uw geld bij elkaar te houden. Sommige mensen gebruiken de clips met bedrukking om poker mee te spelen. Omdat je vaak bedrukte paperclips in grote hoeveelheden ziet zijn deze perfect als fiches.

Clips met bedrukking zijn vaak erg goedkoop. U kunt er hierdoor vaak veel bestellen voor een klein prijsje. Daarom zijn ze goed geschikt als reclamemiddel. Doordat u de paperclips met bedrijfslogo massaal kunt inkopen zijn ze erg geschikt om weg te geven als iemand papieren komt ophalen. Zo heeft deze persoon niet alleen de documenten mooi bij elkaar gehouden, maar de paperclip met bedrukking zorgt er ook voor dat hij/zij een aandenken aan u heeft.

Heeft u vragen over onze paperclips met bedrijfslogo? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan via de chat op de site, maar ook via de mail of telefoon. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar een passend promotie item.

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.3
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons

Onze klanten