Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

ClipBizz

ClipBizz met persoonlijke opdruk

ClipBizz zit qua formaat tussen de Promoclip en de ML Clip in. Dankzij de schuine onderzijde kan de ClipBizz gemakkelijk met één hand worden aangebracht. Al onze paperclips zijn volledig ontdaan van uitsteeksels waardoor zowel het papierwerk als uw handen onbeschadigd blijven. De ClipBizz is handig en veilig in gebruik en kan keer op keer worden hergebruikt. U kunt alle clips van paperclipwereld laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Voor een luxe uitstraling kunnen de paperclips ook worden gegraveerd. U kunt kiezen om beiden zijden te voorzien van een gelijke personalisatie of u kunt ervoor kiezen om de voorkant een andere bedrukking te geven dan de achterkant. Natuurlijk is het ook mogelijk om slechts één kant te voorzien van uw bedrijfsgegevens.

ClipBizz online bestellen

Op onze website vindt u een selectie van wingclips, axionclips en promoclips. Het bestellen van relatiegeschenken via onze website gaat veilig en snel. Zo heeft u binnen enkele minuten de clips met personalisering besteld! Mochten er nog aspecten betreffende de bedrukte ClipBizz onduidelijk zijn, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Bij ons is het mogelijk om gratis een digitaal voorstel aan te vragen. Zo kunnen wij u voorzien van een sample op zicht en weet u zeker dat de bedrukking naar wens zal zijn. Wij gaan pas beginnen met het bedrukken van de ClipBizz wanneer wij uw goedkeuring hebben ontvangen. U kunt kiezen om de reclame clips aan twee zijden te bedrukken of aan één zijde. Natuurlijk is het ook mogelijk om de ClipBizz onbedrukt te bestellen.

Paperclips met bedrukking

Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld als leider op het gebied van relatiegeschenken en het bedrukken ervan. Wij streven er naar om de paperclips met bedrukking zo snel mogelijk te leveren en om onze diensten voor u als klant zo goed mogelijk te optimaliseren. Onbedrukte clips hebben een levertijd van twee werkdagen en het zal ongeveer tien tot vijftien werkdagen duren voordat u de paperclips met persoonlijke opdruk op het gewenste leveradres ontvangt. Dankzij de korte levertijd kunt u snel aan de slag met uw promotie! 

Bel mij terug!
Advies nodig?