Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Cornerclip met diepdruk bestellen


Cornerclip met diepdruk

Cornerclip met diepdruk 

De naam van de cornerclip spreekt al voor zich. U bevestigt de clip op de hoek van een stapeltje papier, waarna u de clip omvouwt zodat deze zich stevig in het papier nestelt. De cornerclip is een ideale clip waarmee u veel papier bij elkaar kunt houden. De clip houdt zodoende uw papierwerk netjes, brengt orde aan en zorgt daarnaast voor een professionele uitstraling. Met behulp van diepdruk kan de clip voorzien worden van uw bedrijfsnaam. De cornerclip met diepdruk kan worden besteld in grote aantallen en kan maar eenmalig worden gebruikt. 

Cornerclips bedrukken met logo

U kunt de bedrukte clip inzetten als functioneel relatiegeschenk voor klanten, personeel en andere relaties. Wanneer u de gepersonaliseerde cornerclip aan brieven of andere post doet zullen de ontvangers hem zien waardoor uw bedrijfslogo onder vele ogen komt. De cornerclip met diepdruk is een perfecte reclamedrager en daarom ideaal om uit te delen onder uw werknemers en andere relaties! Onbedrukte paperclips worden binnen twee werkdagen bij u thuis geleverd zonder extra kosten. Bedrukte relatiegeschenken hebben een standaard levertijd van 10 tot 15 werkdagen. Wilt u meer informatie over spoedlevering of bent u geïnteresseerd in een gratis digitale offerte? Dan kunt u terecht bij een van onze specialisten. 

Unieke paperclips online bestellen

De cornerclip met diepdruk is zeer scherp geprijsd en kan in grote en kleine hoeveelheden online worden besteld via onze webshop. Vanwege onze jarenlange ervaring op het gebied van het bedrukken en graveren van relatiegeschenken, zijn wij in staat om u de beste prijs-kwaliteit verhoudingen te garanderen. Heeft u vragen over onze paperclips met gravure of wilt u meer informatie over custom made paperclips? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers en laat u verrassen door onze vele mogelijkheden! Wij kunnen u online via de chat verder helpen maar staan u ook graag telefonisch te woord. Op de website van paperclipwereld vindt u een aanbod aan paperclips die op verschillende manieren te ontwerpen zijn. Bij ons kunt u kiezen voor een digitale fullcolour bedrukking of voor een custom made ontwerp. Zo kunt u de axionclips vormen naar de huisstijl van uw bedrijf of organisatie. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Bel mij terug!
Advies nodig?