Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Wingclip

Multifunctionele wingclip

De wingclip is een veelzijdig relatiegeschenk dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De wingclip is oorspronkelijk bedoeld voor het bijeenhouden van papierwerk, maar kan daarnaast ook gebruikt worden om geld bij elkaar te houden of als boekenlegger. De wingclip heeft een zogeheten zwaluwstaart waardoor de clip gemakkelijk te bevestigen is aan de stapel papier, zelfs met één hand. Doordat de wingclip is ontbraamd, zal uw briefpapier of bureaublad niet beschadigen wanneer de clip wordt opgestoken. U kunt de wingclip bestellen in vijf verschillende vormen waaronder rond, ovaal en rechthoekig. De vormen zijn te bezichtigen op onze website.

Full colour bedrukte wingclip

Door de wingclip te voorzien van uw bedrijfslogo, is het een leuk geschenk om te geven of om intern te gebruiken binnen uw bedrijf. Bestelt u de full colour bedrukte wingclip, dan kunt u een leveringstijd verwachten van 10 tot 15 werkdagen. Onbedrukte paperclips worden geleverd binnen 2 tot 5 werkdagen. Wilt u meer informatie over spoedlevering? Ook daarvoor kunt u terecht bij onze klantenservice. Op onze website kunt u een kijkje nemen in ons uitgebreid assortiment aan promoclips. Alle clips zijn eenvoudig online te bestellen. Wilt u eerst weten hoe uw bedrukking op de wingclip komt te staan of twijfelt u over uw eigen ideeën? Wij maken geheel kosteloos een vrijblijvend digitaal voorstel voor u. Neem contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder met uw zoektocht naar de reclame paperclips of andere relatiegeschenken. 

Wingclip met gravure

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw boodschap op de wingclip te zetten. Wij kunnen de wingclips voorzien van een digitaal bedrukte sticker of we kunnen uw paperclips graveren met uw logo. In beide gevallen worden de promotionele paperclips door veel mensen gezien. Dat is natuurlijk gunstig voor de naamsbekendheid van uw bedrijf! Zorg er dus voor dat u altijd genoeg paperclips in huis heeft! Onze clips zijn scherp geprijsd dus u kunt gemakkelijk een groot aantal inslaan. Ook voor kleine aantallen bent u bij ons aan het goede adres. De clips zijn van goede kwaliteit en hebben een uitstekende klemkracht waardoor ze herhaaldelijk gebruikt kunnen worden. 

Bel mij terug!
Advies nodig?