Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Markclip met opdruk


Markclip

Bedrukte markclips

U kunt de markclip met print gebruiken voor het markeren van pagina’s of om papier bij elkaar te houden. De clip houd ongeveer 18 pagina’s bij elkaar en kan worden ingezet in uw eigen bedrijf om zo gemakkelijk brieven aan elkaar te geven. Zodoende kunt u orde aanbrengen in uw papierwerk en tevens zorgen de persoonlijke markclips voor een professionele uitstraling. De markclip heeft een unieke vorm met een gat erin en kan volledig naar wens gepersonaliseerd worden. U kunt de markclip in zowel kleine als grote hoeveelheden bestellen tegen een zeer scherpe prijs. De bedrukte markclip kan keer op keer worden hergebruikt waardoor het een duurzaam geschenk is. 

Goede kwaliteit bedrukking

De markclip kan voorzien worden van elke door u gewenste opdruk. Met of zonder raster en tot maar liefst 6 kleuren! Hoe moeilijk de bedrukking ook is, wij krijgen het voor elkaar! Het is mogelijk een gratis digitaal voorstel aan te vragen voor de markclip met een persoonlijke opdruk. Zo kunt u er kosteloos achter komen of de bedrukking op de clip eruit komt te zien hoe u het gewenst had. Pas wanneer wij uw goedkeuring ontvangen hebben, gaan wij daadwerkelijk beginnen met het bedrukken van de markclips. Dankzij onze jarenlange ervaring in het bedrukken van relatiegeschenken, kunt u er zeker van zijn dat de clips met bedrukking van goede kwaliteit zijn. Wij streven er naar om de producten zo snel mogelijk te leveren.

Markclip online bestellen

U kunt de bedrukte paperclip inzetten als relatiegeschenk en als reclame item vanwege de vele bedrukkingsmogelijkheden. Door de clip te voorzien van een bedrijfsnaam, slogan of logo is het een ideaal promotiemiddel dat op beurzen en evenementen kan uitgedeeld om zodoende met een klein budget een groot publiek te bereiken. Wanneer de bedrukte markclip aan brieven en andere post bevestigd wordt, zal uw bedrijfslogo onder veel ogen komen. U kunt de exclusieve markclips online bestellen bij paperclipwereld. Op onze website kunt u tevens terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Indien u vragen heeft over een van onze bedrukte paperclips of over onze diensten, neem dan gerust contact op met een van onze gespecialiseerde medewerkers!

Bel mij terug!
Advies nodig?