Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

ML Clips

ML Clip online bestellen

De ML clip kan gebruikt worden om belangrijke documenten bij elkaar te houden. De ML clip heeft een professionele uitstraling en kan volledig naar uw wens voorzien worden van een bedrukking of gravure. De schuine onderzijde van de ML clip is een zogenoemde zwaluwstaart die ervoor zorgt dat de paperclip eenvoudig met één hand aan te brengen is. Via onze website kunt u de ML Clips met gravure of bedrukking direct bestellen maar het is ook mogelijk om eerst een vrijblijvende offerte aan te vragen. 

ML Clips met persoonlijke opdruk

Op verschillende manieren kan de ML clip voorzien worden van uw bedrijfsgegevens. De originele ML clip wordt gemaakt door een stevige duurzame sticker te bedrukken en die op de reclame paperclip te plakken. Daarnaast is het mogelijk om uw logo aan te brengen door middel van lasergravure. De ML clips met persoonlijke opdruk zullen vaak gebruikt worden waardoor het logo op de paperclips goed gezien wordt. Des te vaker uw logo onder ogen komt, des te beter uw bedrijf zal worden herinnerd. Wilt u graag vooraf weten hoe de ML clip eruit komt te zien met uw persoonlijke bedrukking of gravure? Wanneer u uw logo naar ons toestuurt zullen wij kosteloos en vrijblijvend één of meerdere digitale voorstellen voor u maken.  

Promotionele paperclips

Wanneer u de ML clips bevestigd aan brieven of andere post, zullen de ontvangers uw logo zien waardoor uw bedrijf onder de aandacht komt. Vervolgens kan de ML Clip telkens opnieuw worden gebruikt zodat uw bedrijfsnaam wordt verspreid onder vele mensen! De clip is namelijk van stevig materiaal gemaakt en verbuigt moeilijk. Hierdoor kunt u hem keer op keer gebruiken. Ook na veelvuldig gebruik zal de ML clip nog steeds goed klemmen. De promotionele paperclips zijn ideaal voor uw papierwerk maar kunnen ook gebruikt worden voor andere toepassingen. De ML Clips met gravure zijn onder andere geweldige boekenleggers wanneer u de paperclip om de pagina klemt waar u gebleven bent! Daarnaast worden onze grotere paperclips ook vaak ingezet om geld bij elkaar te houden. Waarvoor ze ook gebruikt worden, de promotionele clips worden erg vaak gezien!

Bel mij terug!
Advies nodig?