Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Paperclips

Met bedrukte paperclips geeft u uw communicatie een finishing touch. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten paperclips. Zo hebben wij paperclips met aan één uiteinde een rondgevormd plasticje maar ook met een vierkant plasticje. Deze zorgen voor extra versteviging van de paperclips en zijn daarnaast het gedeelte dat bedrukt kan worden! Onze bedrukte paperclips kunnen al vanaf 50 stuks besteld worden!

Meer lezen >

Paperclips bedrukken

Laat paperclips met logo bedrukken en presenteer ieder document met trots! Van documenten voor een vergadering tot offertes voor klanten of je eigen aantekeningen, met bedrukte paperclips hou je alles netjes bij elkaar. De paperclips worden bedrukt door middel van doming. Bij doming wordt er een extra laagje plastic over het uiteinde toegebracht die de bedrukking bevat. Doming zorgt ervoor dat het product een glanslaagje krijgt en dat het krasbestendig is. De opdruk van de paperclip kan in full colour. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de paperclip uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!

Meer lezen >

Paperclips met logo

Paperclips met opdruk kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Binnen een bedrijf worden paperclips met regelmaat gebruikt. Hoe leuk is het dadn om deze paperclips met het logo van het bedrijf te bedrukken! Ook as u op een beurs of evenement staat doen paperclips het altijd goed. Geef de gasten bij uw stand een stapeltje informatie mee, gebundeld met een mooie bedrukte paperclip. Gegarandeerd dat uw doelgroep deze paperclip in gedachten houdt en vaker gaat gebruiken, waardoor uw bedrijf steeds weer naar boven komt.

Meer lezen >