Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Paperpins


Paperpins

Paperpin

Een paperpin is een roestvrij stalen pin die door geperforeerde gaatjes geschoven wordt. Een snelhechter. Deze pinnen zijn aantrekkelijk en stijlvol om te zien. Een blijvertje op het bureau van uw relaties. Paperpins zijn ideaal als promotiemateriaal. Het is een slimme papierpin die tot 22 vel samenhoudt. De paperpin is een chique papierbinder. Uitermate geschikt voor presentaties of verslagen samen te binden. Wanneer u een presentatie uitdeelt op papier, kunt u direct reclame maken voor uw bedrijf. Of wellicht wilt u uw offerte op een aparte manier bundelen en versturen. Ook kunnen uw dossiers met een paperpin gebundeld worden. Laat uw personeel deze pinnen gebruiken in plaats van snelhechters die u vaak alleen in een standaard kleur kunt verkrijgen. Deze promoclips zijn erg originele en verrassend. Ook valt het op, je ziet hem meteen zitten. Stelt u zich eens een in uw huisstijl bedrukte omslag of cover voor. Een paperpin maakt de uitstraling van de map chique en compleet. Op deze manier zal uw bedrijfsnaam op menig bureau opvallend aanwezig zijn en zal u een grote naamsbekendheid verspreiden. Dit promotiemiddel streelt het oog en maakt reactie los. Hiermee brengt u uw presentatie op een bijzondere manier onder de aandacht.

Paperpin laten bedrukken

De paperpin kan zowel op de kop als op de steel bedrukt worden. Beiden of één van de twee. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om op de kop uw logo en op de steel uw www-adres te laten bedrukken. Er zijn verschillende manieren van drukken. Wilt u uw logo direct op staal gedrukt, dan kiest u voor de Paperpin Original. De pins zijn 150 mm lang. De kop is 10 mm breed en de steel 3 mm. U kunt uw logo ook in het staal laten graveren. Bestel dan de Paperpin Laser. Uiteraard is het ook mogelijk om de paperpin zonder logo te bestellen. Dan kiest u de Paperpin Blanco. U kunt een gratis vrijblijvend ontwerp ontvangen. Een digitale offerte is binnen no-time aangevraagd. Voor een bedrukte paperpin bent u bij Paperclipwereld.nl aan het juiste adres.

Uitstekend als promotiemateriaal

U bestelt de paperpins al vanaf 500 stuks voor een lage prijs. Vraag direct snel en eenvoudig een offerte aan voor uw bedrijf. Of neem contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon, mail of per chat. Wij hebben 25 jaar ervaring dus beschikken over uitgebreide kennis van relatiegeschenken. Wij verpakken de paperpins per 100 stuks in een stijlvolle, metalen bureaukoker. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag. 

Bel mij terug!
Advies nodig?