Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Paperpins graveren


Paperpins

Paperpins goedkoop bedrukken

Een paperpin is een roestvrijstalen pin die gemakkelijk aan kan worden gebracht op een stapel papier. De pin kunt u door de geperforeerde gaatjes schuiven waardoor de paperpin functioneert als een soort snelhechter. Papierpinnen hebben dezelfde functie als een paperclip: het bijeenhouden van papierwerk op een stijlvolle manier. De chique papierbinder kan op verschillende manieren voorzien worden van uw bedrijfsgegevens. Zo kunnen alle snelbinders en andere paperclips goedkoop worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, logo of slogan. Daarnaast is het mogelijk om uw logo aan te brengen op de steel van de papierpin of op de kop door middel van een lasergravure. U kiest er zelf voor of uw logo meteen in het zicht springt of dat deze subtiel moet worden aangebracht. 

Paperpin met lasergravure

Door de papierpin te graveren, krijgt deze een luxueuze uitstraling waarmee uw bedrijf zal worden geassocieerd. De paperpin wordt in een lichte teint gegraveerd zodat dit mooi afsteekt op het zilverkleurige staal. Wij maken altijd eerst een digitale proef alvorens de bedrukking of gravering van start gaat. Pas na uw goedkeuring zullen wij het productieproces in gang zetten. Zo sluiten de paperpins exact aan bij de wensen van uw bedrijf. Heeft u vragen over onze bedrukte of onbedrukte paperpins? Neem dan via de mail of via de online chat contact op met een van onze medewerkers. Zij staan u ook graag telefonisch te woord! 

Promotionele paperclips

Met een perforator voorziet u het papierwerk van gaatjes waar u vervolgens de bedrukte paperpin doorheen steekt. Klaar om uw bedrijf optimaal te promoten op een chique manier. Wij helpen uw bedrijf reclame maken op een super eenvoudige manier. Paperpins kunnen oneindig vaak worden gebruikt! Uw ontvangers zullen de paperpin daarom ook vele keren opnieuw gebruiken waardoor uw clip de hele wereld over gaat. Vandaar dat paperclips zoals paperpins ideaal inzetbaar zijn als promotie items. De promotionele paperclips zorgen ervoor dat uw naamsbekendheid toeneemt en dat u laat zien dat u uw klanten, personeel en andere relaties waardeert. En dit alles voor een zeer aannemelijke prijs! Laat ons uw wensen horen en ons team gaat meteen aan de slag om de promotionele paperclips zo snel mogelijk bij u thuis te leveren. 

Bel mij terug!
Advies nodig?