Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Promoclips met lasergravure


Promoclips

Promoclips graveren

Met behulp van de promoclip kunt u stapels papieren goed bij elkaar houden op een stijlvolle manier. De promoclips zorgen voor orde binnen uw papierwerk en hebben ruim voldoende klemkracht om te doen waar ze voor gemaakt zijn. De reclame paperclips zijn volledig ontdaan van bramen waardoor ze geen scherpe uitsteeksels hebben. Dat is prettig en wel zo veilig! Naast het bijeenhouden van documenten, worden promoclips ook vaak ingezet als boekenleggers of als moneyclip. Dankzij de multifunctionaliteit van onze bedrukte clips, zullen ze ook veel gebruikt worden waardoor uw logo veel wordt gezien. Dit zal een positieve invloed hebben op de naamsbekendheid van uw bedrijf!

Reclame give-aways

Onze promoclips zijn kwaliteitsgeschenken die nog lang mee zullen gaan. Keer op keer kunnen de reclame clips worden hergebruikt waardoor uw logo onder veel verschillende ogen zal komen. Voor een professionele uitstraling kunt u de promotionele paperclips laten graveren met bijvoorbeeld de naam, het logo of de slogan van uw bedrijf. De promoclips met gravure hebben een professionele uitstraling waarmee uw bedrijf zal worden geassocieerd. U kunt de promoclips binnen uw bedrijf gebruiken maar nog beter is het wanneer u ze buiten de deur verspreid! Bevestig de promoclips aan uw brieven en andere post zodat uw bedrijfslogo naar buiten wordt gebracht. Dit zorgt ongetwijfeld voor een vergroting van uw naamsbekendheid! Wilt u een digitaal drukvoorbeeld voor één of meerdere ontwerpen? Ook dat doen wij kosteloos! Zo kunt u zien hoe uw bedrijfslogo op de promoclips komt te staan. Indien u niet tevreden bent, passen wij het ontwerp aan.

Promotionele paperclips bestellen

De promoclip is zowel onbedrukt als bedrukt te bestellen in grote of in kleine aantallen. Op onze website kunt u kosteloos en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor de promotionele paperclips. Heeft u vragen over de promoclips of weet u niet zeker of uw ideeën passen bij de huisstijl van uw bedrijf? Ons vakkundig team kan u maar al te goed adviseren dankzij jarenlange ervaring in de in- en verkoop van promotionele artikelen en het personaliseren ervan. Laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment aan paperclips, te bezichtigen op onze website www.paperclipwereld.be! Van grote clips tot kleine clips, van paperpins tot cornerclips met diepdruk: wij leveren paperclips in alle soorten en maten! 

Bel mij terug!
Advies nodig?