Wingclip

Bent u op zoek naar een chique promoclip? Kies dan voor onze Wingclip. De Wingclip is de perfecte paperclip om de attentiewaarde van uw boodschap te vergroten. De Wingclip houdt moeiteloos 2 tot wel 18 pagina’s bij elkaar zonder het papier te beschadigen. Uw documenten krijgen een fraaie uitstraling met deze paperclip. Het ziet er net wat professioneler uit dan een traditionele paperclip. U schuift de clip eenvoudig met een simpele beweging over uw document en uw papieren zitten bij elkaar gebonden. De Wingclip is verkrijgbaar in vijf verschillende modellen. Voor ieder wat wils! Ze worden verpakt per 200 stuks in een representatieve bureaudoos. Deze bureaudoos is gratis. U deelt deze doosjes gemakkelijk uit onder bijvoorbeeld personeel. Zorg ervoor dat iedere werknemer een doosje promoclips op zijn of haar bureau heeft staan en uw naamsbekendheid zal zich razendsnel verspreiden.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat

Dit zeggen onze klanten

Wingclip bedrukken

U kunt de Wingclip laten bedrukken met uw logo. Met een digitaal bedrukte sticker bedraagt de minimale hoeveelheid om te bestellen 500 clips. Voor promoclips met lasergravure geldt hetzelfde aantal. Wingclips met directe bedrukking zijn vanaf 2500 stuks te bestellen. De Wingclip is dubbelzijdig te bedrukken. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet precies weet welke bedrukking voor u het meest geschikt is. Wij hebben 25 jaar ervaring in het bedrukken van relatiegeschenken dus kunnen u goed adviseren. Neem daarom gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag.

Meer lezen >

Wingclip met logo

U kunt op onze website eenvoudig Wingclips bestellen. Met slechts een aantal klikken, bestelt u snel uw metalen clips. Wingclips zijn goedkoop en voor ieder budget beschikbaar. Allereerst geeft u de personalisatie op. Bedrukt of onbedrukt, het kan beiden. Vervolgens geeft u het te bestellen aantal op. Het minimale aantal van Wingclips is 2500 stuks. Daarna wordt uw prijs berekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Wilt u liever een offerte op maat, dan is dat ook geen probleem. Neemt u gratis en vrijblijvend contact op en wij zullen u zo spoedig mogelijk een overzicht in de vorm van een offerte toesturen. De clips kunnen zeer snel bij uw huis afgeleverd worden. Artikelen met bedrukking hebben een levertijd van tien tot vijftien werkdagen. Onbedrukte artikelen hebben een levertijd van twee dagen voordat deze op het gewenste leveradres geleverd worden. Dankzij deze korte levertijden zult u de Wingclips goedkoop en snel in huis hebben, waardoor u kunt beginnen met de promotie van uw bedrijf.

Meer lezen >