Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

XL Clips


XL Clips

XL Clips online bestellen

De XL Clip, ook wel de money clip genoemd wordt veelal gebruikt om geld en pasjes bij elkaar te houden. De clips zijn ook geschikt voor het bij elkaar houden van visite kaartjes ideaal als u naar een beurs of naar zaken relaties toe gaat. Een XL clip is ook een erg leuk geschenk om te geven aan uw relaties. Wanneer u de clips ook nog eens voorziet van een logo van uw bedrijf is het ook nog een goed promotiemiddel. Bedrijven zullen namelijk de naam van uw bedrijf onthouden en daarnaast zal uw naamsbekendheid vergroot worden. De clips hebben een afmeting van 25x 60mm. De clips van paperclipwereld gaan door hun hoge kwaliteit ook nog eens extra lang mee en dit zorgt ervoor dat ze vaker gebruikt kunnen worden. Dus zoekt u een uniek geschenk voor uw relaties? Kies dan voor de XL clips van paperclipwereld!

XL Clips bedrukken

Bij paperclipwereld heeft u tevens de mogelijkheid om uw clips naar wens te laten bedrukken, zo ook de XL Clips. U heeft bij ons diverse bedrukkingsmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld uw eigen logo op de clips laten bedrukken, dit kan in full colour maar u kunt ook uw logo in de clip laten graveren. Door de clips te laten graveren geeft u deze een professionele en exclusieve uitstraling wat zeer gewaardeerd zal worden door al uw relaties. De XL clips worden verpakt per 200 stuks. Mocht u dit anders wensen kunt u contact met ons opnemen via de mail, chat of telefoon. Ook kunt u tegen een kleine meerprijs voor een give away box om het geschenk nog wat unieker te maken. Heeft u nog vragen? Schroom niet een neem contact met ons op!

XL Clips, altijd snel bij u thuis!

Voordat u bestelt bij paperclipwereld heeft u altijd de mogelijkheid om een offerte en een sample aan te vragen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent en dat is wel zo prettig. Wanneer u XL Clips bestelt bij paperclipwereld heeft u deze altijd snel bij u thuis. De Heeft u de clips extra snel nodig? Kies dan voor een express levering! Neem hiervoor even contact met ons op en dan kijken we samen even naar de mogelijkheden. De XL clips zijn te bestellen vanaf 50 stuks. 

Dus wilt u uw relaties voorzien van XL Clips? Bestel deze dan snel via www.paperclipwereld.nl

Bel mij terug!
Advies nodig?