Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

XL Moneyclips graveren


XL Moneyclips

Moneyclips graveren

Met onze paperclips bent u in staat om op een stijlvolle manier uw papierwerk bijeen te houden. Daarnaast worden de grote clips ook gebruikt voor het veilig bijeenhouden van geld, creditcards en visitekaartjes. Vandaar dat de XL clip ook wel de moneyclip wordt genoemd. Dankzij de zogeheten zwaluwstaart kan de clip gemakkelijk om het papier(geld) gevouwen worden zonder daarvoor twee handen te moeten gebruiken. Voor een professionele uitstraling kunt u de paperclips voorzien van een duurzame lasergravure in lichte teint voor een optimaal contrast met de staalkleur. Wilt u liever de prijs laag houden, dan kunt u kiezen voor een bedrukking aan één kant of aan beide zijden van de clips. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het bestellen van onbedrukte paperclips, in grote of in kleine aantallen. Van markclips tot wingclips en van promoclips tot luxe cornerclips met diepdruk: bij ons vindt u paperclips voor elk budget en voor elke doelgroep. Moneyclips zijn een welkom relatiegeschenk in iedere branche!

XL Clip met gravure

Vanwege het grote oppervlak zijn er veel mogelijkheden om de RVS moneyclips te voorzien van uw bedrijfsgegevens. Door middel van een gravure of een bedrukking kunt u de XL clips uniek maken. Een exclusief relatiegeschenk doet het altijd goed! Doordat ze minder snel worden weggegooid dan onbedrukte paperclips, wordt er nog lang reclame voor u gemaakt en blijft uw bedrijf nog lang onder de aandacht. Op onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor één of meerdere artikelen. Het is ook mogelijk om de XL clips met logo direct te bestellen in onze webshop. 

 

Paperclips goedkoop bestellen

De XL clip met gravering is een effectief promotieartikel dat voor een scherpe prijs kan worden besteld op onze website. Dankzij onze jarenlange ervaring in de relatiegeschenken wereld, zijn wij in staat om de laagste prijzen aan te bieden. Zodoende kunt u een breed publiek bereiken met een klein budget! Het bedrukken van relatiegeschenken en give-aways zoals de promotionele paperclips is een effectieve manier van reclame maken. Geef ze weg op de open dag van uw bedrijf of op uw eigen bedrijfpresentatie op zowel formeel als informeel niveau.

Bel mij terug!
Advies nodig?